sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Valkosipuli-oliiviöljykastike pastalle

Taas päivä, jolloin kaapissa ei ole kuin satunnaisia ruoka-aineita ja pitäisi valmistaa lounas. Tämä ohje on helppo ja maukas vähistä aineksista!

1-2 ihmiselle

spagettia
1 valkosipulinkynsi
1-2 tomaattia
oliiviöljyä
1/3 purkki pestoa
(parmesania tai muuta juustoa)

Keitä spagetti. Murskaa valkosipulinkynsi ja paloittele tomaatit kuutioiksi. Sekoita ne astiassa runsaaseen oliiviöljyyn ja vapaavalintaiseen määrään pestoa (pieni määrä riittää, sillä valkosipuli tuo maun). Kaada vesi pois pastasta ja sekoita se kattilassa kastikkeen kanssa. Lisää päälle juustoa ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti