Jee, kelit on täällä taas ja piknik kutsuu! Ja koska kesään kuuluu myös raparperi, niin tässä (arvovaltaisten testaajien hyväksi havaitsema) piknik-kelpoinen neljän hengen raparperipaistos.
Tarvitset 0,75 litran foliovuoan, joka on helppo hävittää siirtyessäsi nurmikolta muihin rientoihin.
pari vartta raparperia
sokeria
75 g voita tai margariinia
1 dl fariinisokeria
2 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
kanelia
Pilko raparperit ja laita ne voideltuun vuokaan. Ripottele päälle muutama ruokalusikallinen sokeria.
Sulata voi, lisää muut taikinan aineet ja sekoita tasaiseksi.
Levitä kaurahiutaleseos raparperien päälle ja paista 200 asteessa noin puoli tuntia.
Kaveriksi vaniljajäätelöä - vaikka oma pikku pikari jokaiselle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti