torstai 12. heinäkuuta 2012

Kesäinen pesto-perunasalaatti

Kesä ja uudet perunat on täällä, siispä niistä kannattaa nauttia. Tähän ruokaisaan salaattiin voit käyttää edellisen päivän keitetyt perunat tai vaihtoehtoisesti keittää ne varta vasten, jolloin saat lämpimän salaatin. Hyvä lisuke mille tahansa tai sellaisenaan. Ohjeesta riittää pienehkö annos kahdelle.


5 keitettyä uutta perunaa
2 rkl vihreää pestoa
2 sipulia
½ ruukkua rucolaa
1 tomaatti
2-3 aurinkokuivattua tomaattia
mustapippuria
kurpitsansiemeniä tai muita siemeniä



Pilko perunat kuutioiksi ja sekoita pesto niiden joukkoon. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä. Revi rucolan lehdet pienemmiksi, pilko tomaatti ja aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita kaikki ainekset yhteen. Lisää mustapippuria ja tarjoile esim. paistetun halloumijuuston tai kanan kanssa tai sellaisenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti