perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hapankaali-pekonipaistos


Hapankaali on ihanaa. Luulisi kanssa että se on terveellistä, koska sen nimi ainakin on sen verran vastenmielinen. Tämä yksinkertainen ruoka yllätti minut aikoinaan täysin herkullisuudellaan. Suolaisen ihanaa!

400g hapankaalia
paketillinen pekonia

Pilko pekonit paloiksi (tai käytä valmiiksi paloina olevaa pekonia) ja paista pannulla alhaisella lämmöllä kunnes ne ovat kypsiä ja sopivan rapeita. Valuta hapankaalista neste pois ja lisää pannulle. Sekoittele. Nauti sellaisenaan tai muun ruoan lisäkkeenä.

Ainakin minulla tämä herkku menee nopeasti kokonaan suihin, vaikka nälkä olisikin jo tipotiessään. Annoksesta kuitenkin riittäisi kahdelle tai kahteen syömiskertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti