perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kermainen pekoni-parsa-pastakastike

Tämä on ihanan hienostuneen oloista mättöä itsensä hemmottelemiseen tai vieraiden kestitsemiseen.

väh. 2½ dl aurajuuston makuista ruokakermaa (tai aurajuusto kastikkeen päälle erikseen)
140g pekonia
n. 200g parsaa
1 sipuli
200g herkkusieniä
pippuria
suolaa

pastaa (esim. cappelli)

Paista pekonit ja pilko ne pieniksi. Kuullota sipuli ja lisää herkkusienet ja parsakaalit (jos käytät tuoretta, kiehauta ne ensin). Lisää pekonit ja kerma ja kiehauta. Kastikkeen kuuluisi olla runsaan kermainen, toisin kuin kuvassa, jossa muita aineksia oli liikaa. Mausta.
Tarjoile pastan kanssa.

Vaihtoehtoisesti reseptistä voi jättää pois pekonin tai parsan (mutta ei molempia samalla aikaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti